Connection has lost...

Front Office Manager

Supernova Hotel is searching for a Front Office Manager to represent our 4-star boutique hotel in Rotterdam West starting in January. The hotel emphasizes quality and delivering an exceptional guest experience. As the Front Office Manager, you will ensure the smooth operation of our front office, managing tasks over a weekly schedule of 3 days in the office and 2 days working hands-on with the team on the floor, handling daily tasks at the front office, bar, and kitchen. You will play a key role in ensuring everything runs seamlessly for our guests.

**Roles and responsibilities:**

- Oversee all aspects of the front office, taking complete responsibility for its smooth operation.
- Responsible for hiring and onboarding new staff members.
- Handle financial tasks such as invoicing.
- Ensure and maintain the quality of our front desk and overnight reception, providing frequent training to all front desk staff.
- Manage group reservations and daily requests, informing and instructing all involved departments and colleagues for smooth operation.
- Monthly scheduling for the front office and night reception.
- HRM duties, including handling holiday requests, approving working hours, and managing over hours. Act as the first point of contact for sick calls, promptly resolving situations. Maintain accurate records of working hours and report to the general manager.

**You are:**

- A team player who motivates and supports others.
- A multitasker who works efficiently in dynamic situations.
- Empathetic, friendly, and focused on delivering an unforgettable guest experience.
- Adaptable and proactive with a positive approach.
- Proficient in administrative tasks and computer usage.
- Responsible and engaged proactively.
- Experienced in handling group requests.

**Requirements:**

- Available for 32 or 40 hours per week.
- MBO4/HBO level of education and thinking.
- 2-3 years of hospitality experience, including 1-3 years specifically as a front office agent.
- Minimum of 1 year in a leadership position.
- Experience with the reservation system Mews.
- Excellent communication skills.
- Warm, welcoming, and hospitable attitude.
- Flexibility in working hours, including morning, evening, and weekend shifts.
- Strong problem-solving abilities and adaptability in high-pressure situations.
- Social hygiene certificate.

**Your monthly salary will be based on your level of experience! Excited to be part of our team? Share your enthusiasm and tell us why you’d be a great addition!**

*Type of employment: Full-time, Permanent*

*Salary: €2,500.00 - €3,200.00 per month*

*Schedule:*

- Evening work
- Day shift
- Flexible working hours
- Weekend availability
- Working on holidays

*Secondary benefits:*

- Company events
- Employee discount

*Types of additional compensation:*

- Tips
- Overtime paid
- Vacation pay

*Education:*

- MBO (Preferred)

*Experience:*

- Office Manager: 1 year (Preferred)

*Work location: On-site*

Click here to read more

Solliciteer via:

jobs@supernovahotel.nl

Social Responsibility


In ons streven om een positieve invloed te hebben op zowel onze lokale gemeenschap als het milieu, nemen we duurzaamheid serieus. Voor elke overgeslagen schoonmaakbeurt bij Supernova Hotel tijdens je verblijf (stayover) doneren we aan het lokale goede doel "Stem Zonder Gezicht," die kinderen helpt die in armoede leven in Rotterdam.

Stem voor alle Kinderen


Stem zonder Gezicht is voornamelijk actief in de wijk Feijenoord in Rotterdam en vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor de kinderen die onzichtbaar blijven wegens armoede. Samen met de community organiseren ze activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling en groei van de opgroeiende jeugd. Ze stellen alles in het werk om sociaal-culturele projecten te ontplooien, zodat ook de meest kwetsbare kinderen de beste kansen krijgen om hun volle potentieel te kunnen ontwikkelen.

Jouw bijdrage in de vorm van het overslaan van de tussentijdse schoonmaak wordt direct ingezet voor:
  • Verse lakens en hoezen voor gezinnen in nood, aangezien velen helaas niet over deze basisbenodigdheden beschikken.
  • Lunches voor school.
  • Talentontwikkelingsprogramma's die toegankelijk zijn voor alle kinderen op wijkniveau, zodat elk kind gelijke kansen heeft.
  • Initiatieven voortvloeiend uit De Kinderwijkraad, opgericht om kinderen de mogelijkheid te bieden hun eigen ideeën en wensen voor hun gemeenschap te delen. Bekijk hier hun boodschap voor hun eerste termijn.
  • Schoolbenodigdheden, vaak verstrekt via het jaarlijkse Back 2 School-initiatief.
Jouw vrijgevigheid maakt dit allemaal mogelijk!

Book now

WELCOME GLOBAL NOMAD

Welkom bij Supernova Hotel, het non-hotel waar de Rotterdamse cultuur tot in de details zichtbaar is.

Elke kamer verrast je met haar eigen karakteristieken, zoals een balkon, directe toegang tot de tuin, een platenspeler of een comfy loungeplek. Waarom het meer voelt als een thuis dan een hotel? Waarschijnlijk door de huiselijke inrichting, het zachte linnen op het luxe Emma matras en een TV om je eigen content op af te spelen.

We serveren breakfast buffet beneden in onze bar Supper of je kunt een on-the-go breakfast bag bestellen als je niet kan wachten om erop uit te gaan.

De Library Lounge op de begane grond is de perfecte plek om met je laptop kamp op te zetten en niet meer weg te gaan. Sluit de dag af met onze homemade bar bites en speciale Supernova cocktails in de Supper en maak een pitstop bij de Superette voor snacks en souvenirs.

Alles weten over het hotel? Download de Supernova app op je smartphone en doe alsof je thuis bent.

Tot snel!

De Supernova Familie

Super Standard

Samen of alleen? Deze no nonsense kamer is alles wat je nodig hebt. Met een supercomfy queen-size bed, stream-own-content TV en inloopdouche. Niets meer, niets minder.

Book now

Double Trouble

De ideale uitvalsbasis voor een stedentrip in stijl. Ingericht met een bureau of stijlvolle lounge stoel en meer dan genoeg ruimte om allebei je eigen plan te trekken.

Book now

Double Trouble +

De ideale uitvalsbasis voor een stedentrip in stijl. Daarnaast beschik de kamer ook een tafel.

 

Book now

Super Deluxe

Dankzij deze superlichte studio met zithoek wil je bijna de deur niet meer uit. De verschillende levels geven de ruimte een speels effect.

Book now

Urban Oasis

Deze lofts met directe toegang tot de tuin zijn de verborgen parels van het hotel. De gevel is van top tot teen van glas. Ideaal voor de sterrenwacht. Elke loft beschikt over een privéterras.

Book now

Fab Four

Vier maakt een familie, ongeacht de samenstelling. Met vier slaapplekken in één ruimte en een zithoek voelen jullie je zonder twijfel thuis.

Book now

Sup'erior

Thuis, maar dan beter. Dankzij de huiselijke inrichting, een comfy king-size bed, tv en platenspeler. Elke kamer heeft ook nog een verrassing, zoals een balkon met een spectaculair uitzicht.

Book now

Triple

Al het goede komt in drievoud, dus dan mag de kamer niet achterblijven. Dankzij de luxueuze ronde tafel en de leren sofa voelt het net als thuis, en dan nóg beter. De kamer is uitgerust met een king size bed en een eenpersoonsbed.

Book now

Vergaderruimte

Onze bibliotheek kan worden omgetoverd tot vergaderruimte bijvoorbeeld als je indruk wilt maken op je publiek met een presentatie of voor een inspirerende vergadering of brainstorm. Presentaties bieden plaats aan maximaal 15 personen. Wanneer een vergadertafel nodig is, bieden we tot 8 zitplaatsen.

De vergaderruimte is per dagdeel of hele dag te boeken. Daarnaast kunnen we ontbijt of lunch serveren als brandstof voor je creatieve denkproces en een after-work borrel is natuurlijk een no-brainer.


Inclusief: beamer, projectiescherm, whiteboard A0 formaat, stiften, kleine notitieblokken, pennen, 1 kan koffie, 1 kan thee.

Boek de vergaderruimte

Shop

Maak een pitstop bij de Superette voor snacks en souvenirs. Hier verkopen we producten van onze favoriete Rotterdamse ontwerpers en meer. Laat de ruimte in je tas geen nieuwe aankoop toe? Geen probleem, wij zorgen dat het wordt thuisbezorgd.

Agenda

In de buurt

Ontdek de nabijgelegen Kruiskade. Dé plek waar je als ontdekkingsreiziger thuiskomt in een smeltkroes van culturen. Het aanbod aan eten en de straatcultuur zijn typerend voor deze buurt. Maar er is meer! Ontdek de tips hieronder. Leef en beleef als een échte Rotterdammer. Meer lokale tips? Volg ons op Instagram.

Ontbijt — Sajoer

Een goed begin...juist. Sajoer zorgt voor een frisse én gezonde start van je dag met hun beroemde sappen en fruitbowls. Vegan-proof!

Ontbijt — Bertmans

Bertmans kookt verrassend en voedzaam met pure, seizoensgebonden producten. Voor elk moment van de dag. Krijg 15% korting op je ontbijt op vertoon van je Supernova sleutelkaart.

Ontbijt — Lilith Coffee

Lilith Coffee serveert de luchtigste pannenkoeken in Rotterdam. Maar ook voor een onvergetelijke lunch of diner kun je er terecht.

Diner — Héroine

Héroine is een hotspot in het supertrendy Industriegebouw. Je kunt kiezen voor een door de chef samengesteld menu van 5, 6, of 7 gangen.

Diner — Deli Bird

Authentiek is hét woord om Deli Bird te beschrijven. Ze weten als geen ander trouw te blijven aan de eerlijke en gevarieerde keuken die Thailand rijk is.

Kampong Express

Eén van de hoogtepunten op de kleurrijke Kruiskade. Kampong Express staat voor traditioneel Maleisisch eten.

Lunch — Spirit

Een restaurant met een missie, namelijk: goed eten maken dat beter smaakt. 100% biologisch en 100% vegetarisch.

Bar — Kaapse Maria

Bij Kaapse Maria gaat het om verrassende combinaties van bier met eten.

Winkel — Woei

Woei is het sneakerwalhalla. Je vindt hier de nieuwste collecties, speciale edities en collectors items. Wie sneakers zegt, zegt Woei.

Winkel — Objet Trouvé

Objet Trouvé staat voor elegante kleding, van hoge kwaliteit en tijdloos met een aantal verrassende eye-catchers.

Winkel — Nen Xavier

Nen Xavier heeft een uniek aanbod aan luxe kleding en accessoires. In één van Rotterdams meest stijlvolle winkelstraten.

Winkel — Demonfuzz records

Een ware schat voor platenliefhebbers. Met meer dan 160.000 titels op voorraad is het dé grammofoonplaten speciaalzaak van Rotterdam.

Cultuur — De Kunsthal

Met opvallende tentoonstellingen en activiteiten weet de Kunsthal op een vernieuwende wijze steeds weer een nieuw publiek te trekken.

Cultuur — TENT

Een platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam. Zij leggen een link tussen de stedelijke cultuur en de wereld om ons heen.

Cultuur — Kino

Verwacht kwaliteitsfilms, van arthouse tot blockbusters. Naast de vier filmzalen is KINO ook een bar, restaurant en creatieve werkplek.

Ontbijt — Sajoer

Een goed begin...juist. Sajoer zorgt voor een frisse én gezonde start van je dag met hun beroemde sappen en fruitbowls. Vegan-proof!

Ontbijt — Bertmans

Bertmans kookt verrassend en voedzaam met pure, seizoensgebonden producten. Voor elk moment van de dag. Krijg 15% korting op je ontbijt op vertoon van je Supernova sleutelkaart.

Ontbijt — Lilith Coffee

Lilith Coffee serveert de luchtigste pannenkoeken in Rotterdam. Maar ook voor een onvergetelijke lunch of diner kun je er terecht.

In de buurt

Ontdek de nabijgelegen Kruiskade. Dé plek waar je als ontdekkingsreiziger thuiskomt in een smeltkroes van culturen. Het aanbod aan eten en de straatcultuur zijn typerend voor deze buurt. Maar er is meer! Ontdek de tips hieronder. Leef en beleef als een échte Rotterdammer. Meer lokale tips? Volg ons op Instagram.

Diner — Héroine

Héroine is een hotspot in het supertrendy Industriegebouw. Je kunt kiezen voor een door de chef samengesteld menu van 5, 6, of 7 gangen.

Diner — Deli Bird

Authentiek is hét woord om Deli Bird te beschrijven. Ze weten als geen ander trouw te blijven aan de eerlijke en gevarieerde keuken die Thailand rijk is.

Kampong Express

Eén van de hoogtepunten op de kleurrijke Kruiskade. Kampong Express staat voor traditioneel Maleisisch eten.

Lunch — Spirit

Een restaurant met een missie, namelijk: goed eten maken dat beter smaakt. 100% biologisch en 100% vegetarisch.

Bar — Kaapse Maria

Bij Kaapse Maria gaat het om verrassende combinaties van bier met eten.

Winkel — Woei

Woei is het sneakerwalhalla. Je vindt hier de nieuwste collecties, speciale edities en collectors items. Wie sneakers zegt, zegt Woei.

Winkel — Objet Trouvé

Objet Trouvé staat voor elegante kleding, van hoge kwaliteit en tijdloos met een aantal verrassende eye-catchers.

Winkel — Nen Xavier

Nen Xavier heeft een uniek aanbod aan luxe kleding en accessoires. In één van Rotterdams meest stijlvolle winkelstraten.

Winkel — Demonfuzz records

Een ware schat voor platenliefhebbers. Met meer dan 160.000 titels op voorraad is het dé grammofoonplaten speciaalzaak van Rotterdam.

Cultuur — De Kunsthal

Met opvallende tentoonstellingen en activiteiten weet de Kunsthal op een vernieuwende wijze steeds weer een nieuw publiek te trekken.

Cultuur — TENT

Een platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam. Zij leggen een link tussen de stedelijke cultuur en de wereld om ons heen.

Cultuur — Kino

Verwacht kwaliteitsfilms, van arthouse tot blockbusters. Naast de vier filmzalen is KINO ook een bar, restaurant en creatieve werkplek.

Route & Parkeren

Je kunt je auto veilig parkeren in onze parkeergarage aan de ‘s-gravendijkwal 36, op slechts 100 meter van het hotel.
De kosten zijn € 20 voor 24 uur en € 10 voor 8 uur. Houd er rekening mee dat de maximale voertuighoogte 180 cm is. Ga langs de receptie om jouw sleutelkaart op te halen en voeg de parkeerplaats toe aan jouw boeking (ook voor de inchecktijd, als u eerder arriveert).

Radio